Menu

Ny børneudviklingstræner

image På billedet: Jonas Vestergaard Mogensen (tv), Maria Fruerlund (mf) og Marie Yde Simonsen fra DBU (th)
Nicoline Glavind
16. januar 2023 kl. 08:30
Vi vil være DBU BØRNEKLUB

Vorup FB Fodbold vil være DBU Børneklub

Efter vi for ca. 4 måneder siden ansatte en sportschef med det primære fokus at udvikle vores børne-/ungdomsfodbold, er vi nu klar til at tage næste skridt i dette udviklingsforløb.

Vi er kommet rigtig godt i gang, og har allerede nu sat mange ting i søen. Vores næste store projekt er at blive DBU Børneklub, hvilket skal være med til at udvikle og forbedre vores børnefodboldmiljø og derved skabe en endnu bedre fodboldoplevelse for børnene i vores klub.

For at være DBU Børneklub er ét af kravene, at der tilknyttes en børneudviklingstræner, hvis rolle bl.a. bliver at:

  • Kvalificere træningsmiljøet med henblik på dygtigere, gladere og sundere børn
  • Kvalificere træningsmiljøet ved at coache og træne børnetrænerne
  • Hjælpe med at låse op for børnetrænernes egen nysgerrighed, læring og kreativitet
  • Evaluere og vidensdele med bestyrelsen og den sportslige ledelse

Det er derfor med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi pr. 1/2-2023 har tilknyttet Maria Fruerlund til netop rollen som børneudviklingstræner.

Maria Fruerlund er allerede et kendt ansigt i Vorup FB og på Ulvehøj, da hun selv er aktiv spiller på klubbens 1. hold for damer, ligesom hun har varetaget holdlederrollen på vores U9-årgang, hvor hendes egne drenge spiller.

Til daglig er Maria ansat som SOSU-assistent og teamkoordinator på senhjerneskade-området, og til september 2023 starter Maria på sygeplejestudiet.

Vi ser frem til at Maria Fruerlund som børneudviklingstræner og Jonas Mogensen som sportschef sammen kan forsætte den positive udvikling af børne-/ungdomsfodbolden i Vorup FB.

 

Med Sportslig hilsner

Thomas Ankersen, Formand

Luk