Menu

Hjemmeside

Det er Vorup FB's politik at håndhæve en god tone på hjemmesiden. Der må ikke lægges informationer eller materiale der strider mod dansk lovgivning, kan være anstødelig eller på anden måde virker krænkende.

Det er ifølge lovgivningen i orden at der lægges billeder af personer optaget i forbindelse med håndboldklubbens aktiviteter på hjemmesiden uden forudgående samtykke.

Såfremt der er personer der ikke ønsker billeder af sig selv eller sine børn lagt på Vorup FB håndbolds hjemmeside, modtager redaktionen gerne henvendelse derom, og ønsket vil blive indfriet. Undtaget er dog sædvanlige gruppebilleder af holdene, hvor det vægtes højere at holdet som gruppe får muligheden for at synliggøre sig på hjemmesiden.

Har du kommentarer, ting der skal rettes, indlæg eller andet materiale du ønsker publiceret på VorupFB.dk kan du henvende dig til redaktionen ved at sende en mail til kontoret@vorupfb.dk

Hjemmeside redaktionen sætter en ære i at alle medlemmer kan komme til orde, men forbeholder sig retten til at afvise eller fjerne indlæg der er i strid med Vorup FB Håndbolds interesser, eller tilsidesætter god tone og brug af hjemmesiden.

Indlæg eller holdninger der bringes på denne hjemmeside der ikke er bragt af bestyrelsen for Vorup FB Håndbold deles ikke nødvendigvis af bestyrelsen og må betragtes som private indlæg.

Luk