Menu

Praktiske oplysninger

Kommunikation på årgangene

Mange af holdene har deres egne – lukkede – grupper på Facebook. Denne oprettes og administreres af trænere / holdledere og her kommunikeres til og med forældrene omkring træning, kampe, kørsel og meget andet. Det er op til administrator(er) af gruppen, om børnene også skal kunne være medlem af gruppen.

Spørg trænerne, hvad gruppen hedder, så du kan anmode om tilføjelse i gruppen.

Spillertøj

Vorup FB sørger for, at alle hold får udleveret spilletøj til deres kampe. Der laves typisk en vaskeordning, så spillerne skiftes til at vaske spillertøjet. 

Klubtøj og klubdragt 

Alle hold får spilledragter bestående af trøjer (T-shirts) og shorts. Dette sørger trænerne for. Tøjvask er en forældreopgave og træner/holdleder laver en plan for, hvem-gør-hvornår.

Træningsdragter kan købes via klubben og hver spiller har mulighed for at købe deres egen og få påtrykt navn derpå. Hvert andet år - typisk i forbindelse med Partille Cup tilbydes alle ny klubdragt. Hvert år vil nye medlemmer kunne tilkøbe sig en klubdragt, som de øvrige har.

Turnering

Klubbens hold tilmeldes i Jydsk Håndbolds Forbunds turneringer og deltager i en række stævner før og efter turneringen. Og trænerne arrangerer træningskampe.

Vi melder vores hold til i de rækker, der passer til deres niveau. Vi har ikke en specifik ambition for hold – men tilpasser til holdene og spillernes udvikling. Man kan følge sit hold turneringskampe via DHFs Haandoffice app.

De yngste spillere (U-4, U-6 og U-8) deltager udelukkende i stævner under JHF, da en egentlig turnering først påbegyndes i U-9 og U-11 rækkerne.
Luk