Opdatering !

Ulvehøj er lukket ned indtil den 13 april.
 

Til aktører på fritids- og idrætsområdet i Randers Kommune

Lukning af faciliteter til fritids- og idrætsaktiviteter

I forlængelse af tidligere udsendte besked den 12. marts og regeringens udmelding forlænges datoen for lukning af forenings- og fritidsaktiviteter frem til og med den 13. april. Det vil sige, at kommunale: borgerhuse, skoler, idrætshaller, gymnastiksale og svømmesale (gælder også kommunale timer i Water and wellness) samt alle indendørs og udendørs idrætsanlæg ikke er tilgængelig. Dette gælder også kommunale udendørs fitnessanlæg.

Randers Kommune opfordrer stadig de selvejende institutioner og alle foreninger til at holde lukket for alle indendørs og udendørs aktiviteter i samme tidsrum.

Aflysning af bookinger på foreningsportalen

Der bliver ikke sendt aflysninger på de bookinger der ligger i den forlængede periode (30. marts til 13. april). Det understreges dog hermed, at der IKKE er tilgængeligt for fritidsbrugerne i de kommunale lokaler samt indendørs og udendørs anlæg frem til foreløbig 13. april 2020.

Halgebyr og de selvejende haller

Der kan afregnes for benyttelse af hallerne for perioden 1.-12. marts, hvor der har været aktivitet. Der gives snarest muligt information om perioden efter den 12. marts, hvor aktiviteten har været indstillet og hallerne har været lukket.

Opstregning af fodboldbaner og rengøring i omklædningsrum

Årets første opstregning af baner udsættes ligeledes til og med 13. april. Rengøring af omklædningsrum de steder, hvor Randers Kommune forestår opgaven vil ligeledes fortsat være på pause.

Følg udviklingen

Randers Kommunes beredskab følger løbende udviklingen af coronavirus, covid-19. Følg med på  https://www.randers.dk/coronavirus/.

 
 
 
 
Corona virus, Ulvehøj 12/3-2020

 

Kære alle sammen

 

På baggrund af Statsminister Mette Frederiksens udmeldinger tidligere i dag, har Vorup FBs hovedforening bestyrelse besluttet nedenstående.

 

Fra dags dato er Ulvehøj lukket ned. - Alle træninger og kampe aflyses i mindst 14 dage fra på fredag.

 

Vi laver løbende vurdering på situationen og vi forventer der kommer tilsvarende restriktioner fra DBU/DHF og andre relevante organisationer.

Omtanke og respekt for andre er vigtigt i denne situation, hvorfor vi beder jer følge dette og informere alle dette vedrører.

 

Kontoret og driftspersonale på Ulvehøj er lukket for personlige henvendelser – alt kontakt hertil foregår pr tlf. eller mail.

 

Vi ser frem til at vi igen kan mødes på Højen og dyrke vores idræt, ind til da forventer jeg at alle efterlever disse retningslinjer.

 

Ønsker du at vide mere om de officielle henvisninger og retningslinjer henviser vi til beredskabets- og sundhedsstyrelsens hjemmesider: http://coronasmitte.dk/ og www.sst.dk/corona

 

 

Med venlig hilsen

 

 

Finn Christiansen

Formand, Hovedforeningen

Kontor: 8644 5287

 
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap