LINKS TIL TILMELDING:

Fredag d. 22. marts 2019: klik her for tilmelding
Fredag d. 12. april 2019: klik her for tilmelding
 
 
Det gik så godt sidst, så vi prøver lige igen. Er du mellem 8 og 14år, så kom til mini-LAN i Vorup FBs lokaler, hvor Frederik Albers, der er en del af Vorup FB E-Sports hold i løbet af aftenen vil undervise i spillene Fortnite og Counter Strike: Global Offensive. Har du lyst til at lære lidt om gaming på turneringsniveau og afprøve dine skills på en erfaren spiller, så skal du være velkommen til at tilmelde dig.
 
Du skal have din egen computer med. Det eneste krav til den er, at den kan køre Fortnite og CS:GO. Vi har lokaler med både kablet net og wifi og vi etablerer strømudtag med jord og kabler til alle.
 
De første to timer fra 17:00 til 19:00, og vi spiller Fortnite. 19:00 til 23:00 spiller vi CS:GO. Vi har indtil videre to datoer planlagt - du kan tilmelde dig ovenfor d. 22. marts og/eller d. 12. april.
 
Det er gratis at deltage og kræver bare, at du tilmelder dig eller dit barn. Vi har plads til 16, så det er først til mølle - vær derfor sikker på at du har mulighed for at komme, hvis du tilmelder dig.
 
ADRESSE:
Vorup FB klubhus, cafeteriet
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap