Du kan bestille din klubbillet således:

Ungdomsspillere i en moderklub har, til og med spillerens sidste U19-sæson, ret til én billet.
Ungdomsspillere, der er fyldt 16 år, skal bestille ”Studerende-billet”.

Trænere og ledere i en moderklub har ret til én voksenbillet.

Hvis du er berettiget til en kode, men ikke har modtaget en, kan du kontakte kontoret: HER

 

Du skal selv bestille din billet på https://billet.randersfc.dk/
Første gang du skal bestille billet, skal du oprette dig som bruger på denne hjemmesideadresse.
  • Klik Opret bruger, indtast dit navn og password. 

Når du har oprettet en konto og aktiveret den via den mail du modtager fra Randers FC kan du klikke på Indkøbsvognen ud for den kamp, du vil bestille billetter til. Du kan nu vælge dine pladser i det ønskede unummererede område.

Indtast dit moderklubkortnummer i feltet ”Brug Rabatkode/Gavekort” – tryk enter – prisen ændres nu, så den reflekterer din rabat. Herefter bekræfter du din bestilling ved at klikke på ”afslut transaktion”.

Hvis du ønsker at scanne billetterne ved indgangen kan du vælge at få dem tilsendt som SMS. Du kan også vælge at hente en PDF til udprintning.

  • Din rabatkode giver ret til en ståplads eller en unummereret siddeplads på Cepheus Park Randers – evt. efter nærmere anvisninger fra Randers FC. Bemærk, at du, hvis du glemmer koden, kan få den oplyst af din moderklub, hvis du skriver en mail med navn og fødselsdato til din klub. Du kan ikke forvente, at sådanne mails ekspederes på kampdagen, men at moderklubben skal bruge nogle hverdage til ekspeditionen.

  • Bemærk, at rabatkoden er personlig, hvilket betyder, at hvis du deler den med andre, kan disse måske bestille en billet i dit navn. Du kan kun bestille én billet pr. kamp.

  • Udskrives billetten eller bruges den af flere forskellige personer ved indgangene, er det kun den første bruger, der lukkes ind på billetten. Din klub kan ikke hjælpe dig i disse tilfælde, men du er i dagene efter velkommen til at skrive til moderklubben og bede om en ny rabatkode, hvilket betyder, at den første rabatkode annulleres.

  • Når man bliver udmeldt af klubben eller stopper som leder eller træner, annulleres rabatkoden, og den kan efterfølgende ikke kan anvendes som betaling ved køb af billetter.
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap