Er du mellem 8 og 14 år og har du lyst til at lære at game som en pro?
 
Fredag d 15. februar afholdt Vorup FB sit første officielle mini LAN for børn og unge. Med Frederik Albers fra Vorup FBs eget E-sports hold, lærte de opmødte teknikker, tips og tricks og oplevede hvordan computerspil kan trænes som en hvilken som helst anden sport i en sportsforening. De hyggede sig sammen,og fik spillet alt det Fortnite de gad til mørkets frembrud. 
 
"Det gik virkelig godt, og alle dem som var der havde vist en virkelig god aften," udtaler Frederik. "Vi øvede primært nogle skudteknikker, og efterfølgende har jeg fået respons fra nogen af dem som var til arrangementet. De har givet virkelig positive tilbagemeldinger, og siger de føler sig meget mere sikre. Jeg vil på fredag igen lægge et stort fokus på det såkaldte aim, så de kan være mere præcise i deres skud på længere afstand og på bevægelige mål."
 
Lyder det som noget for dig eller dit barn, så kan vi glæde jer med endnu et mini LAN fredag d. 1. marts 2019 og der er stadig et par pladser tilbage! Vi stiller eksperten til rådighed: Frederik Albers, der er en del af Vorup FB E-Sports hold vil i løbet af aftenen undervise i spillene Fortnite og Counter Strike: Global Offensive. Det er gratis at deltage og kræver bare at du tilmelder dig. Du skal have din egen computer med. Det eneste krav til den er, at den kan køre Fortnite og CS:GO. Vi har plads til 16, så det er først til mølle.
 
Vil du være med, så kan du tilmelde dig ved at klikke HER!
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap