Frederik Albers med sin præmie

Nyt fra Vorup FB eSport

I slutningen 2018 deltog Vorup FB eSport med Frederik Albers i spidsen i Giv Håb LAN for børn og unge i Randers. LAN'et havde til formål at skabe synlighed og samle penge ind til Børn, Unge & Sorg samtidig med at børn og unge, der elsker at game, skulle have mulighed for at skabe et netværk og få en fed oplevelse sammen.

Det lykkedes; omkring 80 var tilmeldt, så hallen var fyldt op i dagene, og stemningen var god. Der blev turneret i Counter Strike Global Offensive (CS: GO), League of Legends (LOL) og Fortnite, og vi have selv i Vorup FB et hold med i CS: GO turneringen.

På billedet ses Frederik Albers, som stod i spidsen for VFB eSports team, med præmier, som holdet vandt i efterfølgende turneringer. VFB eSport tog kampen op med to finalister i holdets første to runder og spillede lige op mod den ene, mens vi tabte knebent til den anden. Frederik Albers fortæller at selvom de ikke vandt denne turnering, - en træningskamp mod en af semifinalisterne løb de med sejren. Det giver, om noget, blod på tanden for at komme igen.

Eventen har gjort det klart, at der er en interesse blandt børn og unge for eSport, og derfor har vi også allerede planer om at arrangere fire mini-LAN for at klargøre, i hvilken retning VFB eSports afdeling kommer til at gå i fremtiden. Der kommer mere information om hvad det kommer til at involvere og hvordan man kan tilmelde sig inden længe, men vi kan allerede nu sige, at de kommer til at falde på følgende fredage:

12/2, 1/3, 15/3, 29/3 om eftermiddagen / aftenen.

VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap