OM FODBOLDPASSET

Hvad er fodboldpasset?

Fodboldpasset er kommet til som konsekvens af den nye persondataforordning, og når spillerne aktiverer deres fodboldpas, tilkendegiver de samtidig, at de er blevet oplyst om, hvordan deres data opbevares og behandles af såvel lokalunionen som af foreningen. Det kommer jo også os til gode, for vi er som en konsekvens af det dækket ind, hvis vi lægger billeder på hjemmesiden eller på vores Facebook.

Fodboldpasset indeholder tre dele:

  • Vilkår og betingelser for videregivelse af data.
  • Samtykke til brug af billeder.
  • Desuden overblik over de klubber, hvor profilen er tilknyttet

Hvem gælder fodboldpasset for?

Som udgangspunkt skal alle som er medlem af klubben sørge for at få aktiveret sit fodboldpas, da det er en del af DBUs tiltag i forbindelse med den nye persondataforordning, og den gælder for alle, uanset alder. Det gælder også for dommere og frivillige trænere/ledere, samt for passive medlemmer.

VIGTIGT:

Fra DBUs side, er det nu sådan at man, fra efterårssæsonen 2018, kun kan komme på holdkort, hvis man har aktiveret sit fodboldpas. Pr. 1. august skal ALLE fodboldspillere derfor have aktiveret deres fodboldpas for at kunne spille kampe i DBU og lokalunionernes rækker.

Old Boys og Håndbold er ikke en del af DBU, og har derfor heller ikke et fodboldpas. Fodbold Fitness er en del af DBU, og opfordres derfor til at aktivere deres fodboldpas.

AKTIVERING AF FODBOLDPAS

Hvordan aktiverer jeg mit / mit barns fodboldpas?

Den letteste måde er at gå til www.dbu.dk og logge ind på MitDBU ved at vælge "log ind" i toppen til højre af siden. Du kan også hente DBUs Fodbold app (den med DBUs logo) i App Store eller på Google Play. Er du fodboldspiller over 12 år kan du også aktivere det via appen "Driblr" som kan hentes på Google Play eller App Store.

Alle steder bliver man efter login mødt af et afsnit med Vilkår & Betingelser som man skal godkende for at komme videre og derefter et afsnit hvor man tilkendegiver om man vil give samtykke til brug af billeder både for lokalunionen og for foreningen. Når dette er accepteret kan du se er fodboldpasset aktiveret.

VIGTIGT:

Sørg for at al kontaktinformation er korrekt. Du kan rette dine data ved at trykke på dit navn i toppen til højre efter du har logget in.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan klikke acceptér til "vilkår og betingelser" ved aktiveringen af mit fodboldpas?

Fra DBU: Forsøg at maksimere dit browser-vindue, og se herefter om en grøn knap er dukket op under "vilkår og betingelser" nederst i vinduet. Alternativt kan du forsøge at zoome ind eller ud på siden - det burde også virke.

Jeg har glemt / kender ikke mit brugernavn / adgangskode

Gå ind på www.dbu.dk og klik på "log ind" i toppen til højre af siden. Klik derefter på ”Glemt adgangskode?” neden under felterne til brugernavn og password, og skriv den mail-adresse, som du er tilkendegav på indmeldelsesblanketten, da du blev meldt ind. Du modtager derefter en mail med en guide til at lave en ny adgangskode, eller til at finde dit brugernavn.

Jeg har glemt hvilken e-mail jeg meldte mig ind med / fået ny e-mail siden jeg blev meldt ind / intet virker!

Hvis du har forsøgt at nulstille din adgangskode med din e-mail, men ikke modtager en mail fra DBU med et link til at nulstille din adgangskode, og hvis du i øvrigt ikke har modtaget nogle mails overhovedet fra DBU omhandlende fodboldpas, har vi muligvis ikke din e-mail registreret i vores system eller vi har en forkert / gammel e-mail registreret. Hvis det er tilfældet er du velkommen til at kontakte kontoret, så vi kan få det rettet. Du kan skrive en e-mail til kontoret (klik her) med dit / dit barns fulde navn og hold, samt hvilken e-mail adresse du ønsker skal tilknyttes til dit DBU login, og så får vi det ordnet!

Det er også muligt at kontakte DBUs callcenter på telefon: 47 37 40 00 eller på email: driblr@dbu.dk eller fodboldpas@dbu.dk. Vær tålmodig, da der kan være længere svartider.

 

Yderligere information:

https://www.dbu.dk/temaer/fodboldpas_og_persondata/fodboldpasfaq

VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap