Ålborg Freja - Vorup FB 2-0 (1-0).

Lørdag eftermiddag kl. 14,00 ca. 30 graders varme det var hvad der ventede Vorup FB's Kvinde Vest hold i den vigtige udekamp mod Ålborg Freja. Når man ser på holdkortet var der 7 ændringer i forhold til Romalt kampen, så var man som tilskuer ikke stærk optimistisk men dog håbefuld, da det samtidig gav lejlighed til at se nye unge spillere an. Laura Kvist, Mathilde Juhl Christensen og Marie B. Sørensen havde fået muligheden for at vise hvad de kunne, og dem kunne man ikke bebrejde noget - de gjorde det fint og på sigt vil de kunne spille sig fast på holdet. Heldigvis var det også positivt at se Karoline Petersen tilbage efter sin pause - dog kun i ca. 2 x 15 minutter, men dejligt at hun ser ud til at være tilbage på fuldt blus.

Lad det være sagt med det samme - det blev ikke en flot spillet kamp fra nogle af holdene - snarere tværtimod. Begge hold havde meget svært ved at finde hinanden og mange gange blev afleveringerne sendt uden for banen - det må have været varmen der spillede ind. Der var stort set ikke nogen deciderede målchancer til nogle af holdene i 1. halvleg - Vorup FB havde dog et frispark af Julie Bundgaard hvor bolden snittede overliggeren, og man skulle helt hen til halvlegens sidste minut før Ålborg Freja fik scoret til 1-0 ved Sanne Høj Christensen hvis skud Emma Broch lige fik hånden på men desværre trillede bolden i mål. Inden da havde dommeren flere gange held til at få fokus - flere gange undlod han at dømme frispark selvom der blev hevet i trøjen mv., men helt galt var det da, da han - meget fornuftigt - efter ca. 25 minutters spil signalerede til at holdene holdt en drikkepause. Da vores trænerduo herefter løb ind med vand til vore spillere beordrede han dem tilbage og oplyste at det var en drikkepause som ikke måtte anvendes til taktiske overvejelser mv.. Mærkeligt nok var alle Ålborg Frejas spillere i gang med at få dessiner fra deres træner og ledere, hvilket dommeren ikke gjorde noget ved før der kom højlydte udråb fra de tilskuere der var mødt frem fra Vorup FB.
 
Spillet blev ikke bedre fra nogen af siderne i 2. halvleg, men det var helt klart Ålborg Freja der sad på spillet og man havde hele tiden fornemmelsen af at Vorup FB ikke kunne score i denne kamp. Kampen blev afgjort ca. 10 minutter før tid på et ganske glimrende mål af Ålborg Freja der spillede sig igennem i deres venstre side og sendte bolden helt over til modsat stolpe hvor Ålborg Frejas Martine V. Salling med et hovedstød sendte bolden forbi en helt prisgivet Emma Broch i målet.
 
Som sagt var der ikke mange lyspunkter i dagens kamp, men retfærdigvis skal det nævnes at Ålborg Freja var den rigtige vinder, da det ikke var megen kampgejst og vilje at se fra Vorup FB's spillere. Der var vel ingen der spillede op til vanlig standard, men nævnes skal det at Emma Broch stod en udmærket kamp, at Line V. Hansen igen viste god styrke på midtbanen, og at de unge spillere Maria B. Sørensen, Mathilde Juhl-Christensen og Laura Kvist gjorde det som forventet.
 
Vi må endnu engang konstatere at vi ikke kan holde et stabilt niveau gennem flere kampe, og vi er nu nødsaget til at vinde den næste hjemmekamp mod Ålborg KFUM hvis vi skal undgå for alvor at komme i nedrykningsfare. 
 
 
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap