Vorup FB - AaB 0-2 (0-1)

Lad det være sagt med det samme - det var en fortjent sejr AaB fik i kampen mod Vorup FB. Generelt var AaB et meget velspillende hold, hvor spillerne var meget boldsikre og kombinationsstærke, det er et storhold i svøb.

AaB startede meget stærkt og allerede efter 10 minutter kom den første store chance da AaB's Marie Lynge Olesen blev spillet helt fri midt for målet, men heldigvis var Emma Broch hurtigt ude og parerede skuddet. Emma Broch præsterede endnu nu 2 store redninger i kampens 21. og 23. minut. I denne periode sad AaB helt på kampen, men Vorup FB pigerne fightede flot, var rolige og forudseende og kom hele tiden i vejen for AaB's angribere. Vi skulle helt frem til det 26. minut før Vorup FB fik en chance da Johanne Sehested driblede sig fri men skuddet savnede kraft og saft. AaB havde i det 37. minut
et flot gennemspillet angreb, men skød til sidst over mål, og bedst som vi håbede at kunne gå til pausen uden mål, så scorede AaB's Annica Just Schreiber med et langskud som lige kunne klemme sig ind under overliggeren. Det blev også pauseresultatet.
 
2. halvleg startede Vorup FB bedst og havde 2 gode chancer begge efter hjørnespark, først i det 53 minut hvor AaB's ikke alt for sikre målmand lige fik en hånd på bolden, og igen efter 56 minut hvor Ida Gregersen ikke fik ordentlig ram på bolden som derfor havnede ved siden af målet. Herefter fik AaB igen greb om spillet og  de havde i det 59 minut et skud på overliggeren samt i det 68 et skud på stolpen, og da de sparkede riposten i mål blev der dømt off-side. AaB fortsatte med stort pres på Vorup FB målet, men forsvaret kæmpede bravt og fightede forbilledligt, og alligevel fik de en kæmpechance efter 70 minutter hvor et rigtigt godt gennemspillet angreb endte med en spiller i fri position, men hun fik slet ikke ram på bolden. Det blev dog 2-0 ved AaB's Gry Boe Thrysøe fulgte op på et skud på overliggeren fra Annica Just Schreiber og sparkede bolden i mål.
Vorup FB pigerne virkede teknisk godt forberedt på AaB, var i perioder fint med i kombinationsspillet, og der blev kæmpet om hver eneste bold. Der var ro på opspillet, og man trak hele tiden tempoet ud af kampen, hvilket lykkedes fint.
Der var igen rigtig gode præstationer af både Trine Vernaza-Lund og Ida Gregersen i midter forsvaret, ligesom Line V. Hansen fightede flot på midtbanen, gik i bund i tacklingerne og havde flere gode fremstød. Igen var det også glædeligt at Ninna Emdal Huusmann spillede en god kamp, samt at Maria-Louise Stensgaard overraskede med gode pasninger og returløb, og endelig skal det ikke glemmes at Emma Broch gav ro til forsvaret og havde flere glimrende redninger. Selvom det blev til det andet nederlag i træk til de 2 topklubber, så var der meget positivt at tage med til de næste helt afgørende vigtige kampe.
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap