Ålborg KFUM - Vorup FB 2-3 (1-2)

Den meget vigtige udekamp mod Ålborg KFUM blev vundet med 3-2 men uha hvor var spændende til sidst.

Vorup FB startede kampen rigtig godt og allerede indenfor de første 10 minutter havde Dethy Nduwa og Johanne Sehested skud på mål, men den sidste skarphed manglede. Et kvarter inde i kampen faldt det første mål da Line V. Hansen sendte bolden i mål efter et godt hjørnespark fra Karoline Petersen, og allerede 4 minutter efter scorede Line V. Hansen igen til 2-0, da hun selv driblede sig fri i venstre side og passerede målmanden med et fladt skud.
 
Vorup FB havde indtil da fuldstændig kontrol over kampen, men efter målet til 2-0 svigtede koncentrationen i forsvaret og Ålborg KFUM havde 2 helt åbne chancer for at score men i frie positioner sendte de bolden henholdsvis over mål og ved siden af målet. 25 minutter inde i kampen havde Line V. Hansen og lidt efter Ida Gregersen gode chancer uden dog at få bolden i mål, ligesom Dethy Nduwa havde et skud lige på målmanden. Herefter måtte Trine Vernaza-Lund gå ud med en mindre skade og så 5 minutter før halvleg begik Christina Halgaard et helt unødvendigt straffespark som Ålborg KFUM sikkert scorede på til 2-1 hvilket også blev pauseresultatet.
 
2. halvleg startede med at Line V. Hansen i det 3 minut fik bolden i medløb, men desværre fik hun ikke ordentlig ram på den med det kolde højre ben så bolden trillede lige uden om den ene målstolpe. Ålborg KFUM havde et skud på overliggeren, og havde herudover 2-3 gode chancer primært skabt af usikkerhed hos Sofie Lindberg, og da Sofie så 5 minutter ind i halvlegen begår et klodset staffespark stod det pludselig 2-2.
 
Så var det ligesom Vorup FB igen vågnede op, og herefter bølgede det ene angreb efter det andet frem mod Ålborg KFUM målet, men desværre var hverken Johanne Sehested eller Dethy Nduwa skarpe i afslutningerne så vi havde alle mistet håbet om en sejr, men så 2 minutter i overtiden fik vi igen et hjørnespark i vores venstre side, og som så mange gange før sparkede Karoline Petersen bolden højt ind i det lille felt, og her kom Line V. Hansen glimrende i luften og headede bolden ind i det ene målhjørne til slutresultatet 3-2. Stor jubel i Vorup FB lejren og tilsvarende stor skuffelse hos Ålborg KFUM.
 
Udover at score hattrick var Line V. Hansen den helt store oplevelse i dagens kamp. Det var hende der sled og slæbte på midtbanen, gik i bund i tacklingerne og holdt højt tempo igennem hele kampen. Det var simpelthen en klassepræstation der ledte minderne tilbage til hendes storhedstid i klubben.
 
Herudover skal det bemærkes at Karoline Petersen fortsatte med sit gode spil fra de sidste kampe, hun var stærk i defensiven, ligesom hendes fremlægninger op af banen var af stor kvalitet. At der så også bliver scoret efter 2 af hendes glimrende hjørnesparksbolde sætter hendes præstation i dagens kamp i relief.
 
Også glædeligt at se Ida Gregersen tilbage i den blå trøje (som var rød i dagens kamp). Hendes ro, hovedstødsstyrke og glimrende teknik var til stor gavn for holdet - hvad kan det ikke blive til når hun kommer i optimal kampform. Også Trine Vernaza-Lund og Nicoline Mortensen (1. halvleg) gjorde det godt, ligesom Johanne Sehested fightede flot. Hun og Dethy Nduwa mangler lige den sidste skarphed i afslutningerne - men det kommer sikkert senere.
 
Det var meget vigtige 3 points der kom ind på kontoen - tillykke med det piger. 
 
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap