Vorup FB - Ålborg Freja 0-1.

 Det var én af de kampe som Vorup FB havde håbet på at kunne give points, men sådan skulle det desværre ikke gå. Kampen startede ellers godt for Vorup FB der var klart dominerende i 1. halvleg, selvom det var småt med de store chancer. Dog blev Johanne Sehested væltet omkuld i straffesparkfeltet med et staffespark til følge, men desværre kunne anfører Julie Bundgaard ikke omsætte denne store chance til mål, da hendes skud blev klaret af Ålborg Freja målmanden. Hun stod iøvrigt en rigtig god kamp for gæseterne og afværgede flere store chancer. Men hvis Voruåp FB havde ført med 2 til 3 mål ved pausen ville det ikke have været ufortjent.

Ålborg Freja kom bedre med i kampen i 2. halvleg, og skabte sig lidt efter lidt et større og større overtag i spillet og tilspillede sig et par rigtig store chancer som Sofie Lindberg på flot målmandsspil fik pareret.
 
Ålborg Freja kom på måltavlen da Sofie Lindberg fumlede med en helt ufarlig bold som Ålborg Freja kynisk udnyttede og sprakede i mål til slutresultatet 1-0.
 
Det var desværre endnu en kamp hvor vi ikke kunne udnytte vores overtag i spillet til mål, og derefter går fuldstændig i stå og hvad værre er uden tro på egne evner. Det kan vise sig at blive nogle meget vigtige points vi her smed væk.
 
Positivt var det at Karoline Petersen fortsætter med at imponere, hun spillede igen en super god kamp, men ellers var det kun Line V. Hansen der kunne være tilfreds med indsatsen. Desværre fik vi vores anfører Julie Bundgaard skadet, og vi håber meget på at det ikke er en alvorlig skade så hun hurtigt er klar igen.
 
Allerede næste søndag bliver vi igen en del af en 6 points kamp idet vi ude møder Ålborg KFUM. 
 
 
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap