Ålborg Freja - Vorup FB 3-0.

Det blev et klart nederlag til Vorup FB i den meget vigtige udekamp mod Ålborg Freja, hvilket bevirker at vi nu ikke selv er i stand til sikre vores plads i Kvinde Vest men er afhængig af andre resultater.

Det var et meget oplagt Ålborg Freja hold der tog imod os i lørdagens kamp. De virkede meget tændte og opsatte på at ville vinde for enhver pris, og især i 1. halvleg hvor de havde vinden i ryggen var de spilstyrende, men mere vigtigt alle deres spillere ydede maksimalt mht til indstilling og kampivrighed. Det kunne måske skyldtes at de allerede i kampens 2. minut kom foran da et hjørnespark ikke blev ekspederet væk, men endte i et klumpspil hvorefter de fik prikket bolden i mål til 1-0, men alligevel!!. Udover målet havde Ålborg Freja flere gode chancer og var klart det bedste hold. Desværre var Vorup FB pigerne slet slet ikke på samme præstationsniveau, og flere af spillerne så ud til at være præget af kampens store betydning. Alligevel havde vi 2 store chancer begge skabt af Laura Eske Rasmussen, som fik spillet Christina Lund Graversen helt fri, men hendes skud blev blokeret af Ålborg Freja målmanden, og da Laura Eske Rasmussen lidt senere igen afleverede flot mod midten kunne Johanne Sehested lige netop ikke få sparket bolden i mål.
 
2. halvleg startede som 1. halvleg - det var stadig Ålborg Freja der havde mest spil, men lidt efter lidt kom vi bedre ind i kampen, selvom chancerne var få, og stor set alle kom efter lange bolde fremad mod Ålborg Freja målet. Desværre kom Ålborg Freja foran 2-0 på et godt gennemspillet angreb, og så var det op af bakke for Vorup FB. Vi kunne bare ikke få alle spillere op i det niveau vi ved de kan og så kan man ikke vinde en kamp hvor modstanderne ydede maksimalt. Da vi ca. 15 minutter før tid kom bagud 3-0 var kampen tabt, og vi måtte i stedet tænke på ikke at tabe med mere, da vi med en sejr på 4-0 i den første kamp stadig var bedst indbyrdes med Ålborg Freja i tilfælde af points lighed.
 
Der venter nu et bundbrag i sæsonens sidste kamp hvor vi hjemme møder Vildbjerg, men vi skal have helt andre takter både indstillingsmæssigt og spillemæssigt hvis vi skal håbe på en sejr i dene kamp, og så må vi håbe på at de andre resultater i puljen medfører at en sejr vil være nok til at forblive i Kvinde Vest.
 
 
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap