Vorup FB - AaB 0-0

 
Vorup FB's kvinder havde besøg af et meget ungt og velspillende hold fra AaB, og efter de første 45 minutter kunne vi nemt have været bagud med både 1 og 2 mål, men fortrinligt målmandsspil af Sofie Lindberg sikrede at stillingen ved pausen stadig var 0-0. Vorup FB kunne ikke få sit normale gode kombinationsspil i gang, hvilket til dels skyldtes at AaB spillerne var bedre teknisk og konditionsmæssigt. Derimod var det opløftende at Vorup FB kvinderne kæmpede som besat om hver eneste bold, hvilket gjorde at AaB spillerne hele tiden kom under pres. Målchancer havde Vorup FB derimod stort set ingen af, og derfor var det en tilfreds træner der gik til pausen med det uafgjorte resultat.

I starten af 2. halvleg kom AaB igen ud med stor energi, men Vorup FB fastholdt kampgejsten og fik gang på gang slået AaB's opspil i stykker. Alligevel må vi sige når vi ser kampen under ét at Vorup FB bedst kunne være tilfreds med det ene point.

Det var 3. kamp på stribe uden nederlag, men alligevel kom vi nærmere én af de 2 nedrykningspladser da Vejgård sikrede sig alle 3 points mod Ålborg Freja. Det er derfor meget vigtigt at vi holder fokus på de sidste 3 kampe og allerede næste week-end hvor der på udebane venter en meget svær kamp mod topholdet Mejrup GU.
 
I dagens kamp var det Sofie Lindberg der var bedste mand for Vorup FB. Hun havde flere rigtig gode redninger, og var meget mere rolig i sit målmandsspil end længe set. Dernæst var Laura Søby Klausen meget stærkt spillende i sin come-back kamp, hvilket også gav hende stemmerne til fiduspokalen. Herudover var det overraskende de mere rutinerede spillere som Julie Bundgård, Christina Halkjær, Maria Fruerlund og ikke mindst Marie Louise Stensgård der stod stærkest i billedet ikke mindst i kraft af deres fightermæssige egenskaber.
 
Vi håber meget at vi til næste kamp mod Mejrup kan udvise samme positive indstilling og fightermæssig indsats, for det skal der til hvis vi skal have points i den kamp. 
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap