Vorup FB - Ålborg Freja 4-0 (4-0)

Efter den sidste skuffende hjemmekamp mod Mejrup GU, var det et anderledes tændt mandskab der tog imod Ålborg Freja.

Selvom vi startede kampen lidt nervøst hvor Ålborg Freja i løbet af de første 5 minutter havde 3 hjørnespark blev de aldrig rigtig farlige. I det 7. minut slår Karoline Petersen et glimrende indlæg, og da Ålborg Frejas målmand og en af deres forsvarsspillere løber sammen, kan Line V. Hansen nemt sende bolden i det tomme mål til 1-0.
 
2-0 bliver det i kampens 22. minut da Johanne Sehested scorer. Herefter er Ålborg Freja tæt på at reducere et par gange, først med et skud på overliggeren og den efterfølgende returbold header de også på overliggeren, og dernæst har Sofie Lindberg Jensen en fantastisk redning af et langskud helt oppe i det ene målhjørne.
 
Christina Utzen gør det til 3-0 efter 30 minutters spil, og inden pausen lukker Johanne Sehested kampen med sit andet mål til 4-0.
 
2. halvleg blev en meget lige affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage, uden der dog fra nogle af holdene blev skabt de helt store målchancer.
 
Næste kamp er den meget meget vigtige udekamp mod Vildbjerg førstkommende lørdag. Vi håber og forventer at alle er klar med fight og kampvilje til denne kamp. 
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap