Vorup FB - Mejrup UG 0-3 (0-0).

Vorup FB's første hjemmenederlag kom i gårdsdagens kamp mod Mejrup GU. Vorup FB tabte med hele 3-0 efter 0-0 ved pausen.

Efter turneringens første 4 kampe stod vi med en fornemmelse af at slutmålet om at bevare et kvinde vest hold var indenfor rimelig rækkevidde, da de unge spilleres indstilling havde været rigtig god, men efter kampen mod Mejrup GU kom vi i den grad ned på jorden igen. Mejrup GU var bestemt ikke et afskrækkende modstander, selvom deres pasningsspil var ganske udmærket. De prøvede at spille bolden frem, men det blev ikke til store chancer i 1. halvleg, og selvom vi ikke udviste samme gode indstilling som i tidligere kampe stod vi med en foremmelse af at vi godt kunne få point i denne kamp.
 
2. halvleg blev lidt af et mareridt for os. Vi kunne slet slet ikke få spillet til at køre, vi forfaldt til hele tiden at spille lange bolde frem til vore angribere, og da Mejrup fortsatte med at spille bolden frem, blev vores midtbane sat under pres, også fordi vi generelt manglede kampgejst over stort set hele linjen. Alligevel fik vi en kæmpechance da Maria Louise Stensgård var fi inde i det lille målfelt men desværre skød hun lige på målmanden, og vupti i næste angreb scorede Mejrup til 1-0. Få minutter efter havde Christine Utzen også en kæmpechance men heller ikke denne gang lykkedes det at score og vupti endnu engang scorede Mejrup til 2-0 på et ganske glimrende mål. Herefter faldt vi helt sammen og var vel heldige med at det kun blev til et 3-0 nederlag.
 
Det var meget meget overraskende at holdet i dag fuldstændig manglede kampgejst, vilje og energi. Der blev ikke tacklet i bund, og mange gange var vi blot tilskuere i stedet for at komme i nærkamp. Der står en stor opgave forud for cheftræneren Peter Uhrskov Hansen, for hvis ikke indstillingen og viljen er til stede samt forståelsen af at der i hver eneste kamp skal fightes om hver eneste bold ikke bliver genskabt, ja så bliver det endog meget vanskeligt at få flere point.
 
Vi håber meget at hele holdet kæmper sig tilbage og viser at en indsats som i dagens kamp ikke er acceptabel. Vi er meget bedre end det vi så i dag
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap