Vorup FB - Kjellerup IF 2-1 (2-0).

Sæsonpremieren på XL Arena Ulvehøj for Kvinde Vest endte med en sejr på 2-1 til Vorup FB.

Vorup FB's hold er i forhold til tidligere kendetegnet ved at et generationsskifte skal gennemføres da flere af vore rutinerede spillere har valgt helt eller delvist at stoppe karrieren. Det har givet plads til mange unge spillere, og det var med spænding imødeset hvorvidt cheftræneren Peter Uhrskov allerede nu havde fået indspillet disse så de var i stand til at kunne begå sig på seniorplan. Heldigvis har han stadig rutinerede spillere som Julie Bundgård, Rikke Korsgård, Maria Fruerlund m.fl. til at støtte op om de unge spillere.
 
Vorup FB startede lidt nervøst op, og de første angreb kom fra Kjellerup IF, der desuden havde mest styr over spillet, men lidt efter lidt fik vore spillere mere selvtillid og vi havde flere gode angreb og kunne nemt være kommet foran med 1-0 da Nicoline Mortensen sparkede lige over målet på en god chance. Vorup FB overtog spillet og havde flere gode angreb, og vores nye spiller Johanne Sehested viste stort gå på mod og fightede godt om boldene.
 
Herudover var det glædeligt at se at spillerne hele tiden forsøgte at spille boldene helt ned fra den bagerste række, i stedet for at sparke boldene frem. Det er helt tydeligt at det er noget der er arbejdet meget med på træningsbanen, og dejligt når det lykkedes. Der blev ydet 100% af spillerne og gået i bund i tacklingerne hvilket bl.a. medførte en 10 minutters udvisning til Maria Fruerlund, der kom lidt sent ind i en tackling. 
 
Vorup FB fik i kampens 35. minut et frispark lidt uden for straffesparkfeltet, og det sparkede Julie Bundgård fladt og hårdt ind uden chance for Kjellerup IF's målmand 1-0 til Vorup FB. Desværre var Vorup FB's nye spiller Johanne Sehested meget uheldig i en nærkampsituation hvor hun faldt ned på den ene arm og måtte udgå og køres på skadestuen. Vi håber ikke der er tale om en brækket arm, men godt så det ikke ud. 
 
2 minutter før halvleg lykkedes det for Karoline Petersen at prikke bolden ind til en føring på 2-0 til Vorup FB, og det blev halvlegsresultatet, hvilket må siges at være fortjent. Det var som om Kjellerup IF ikke kunne få gang i deres spil, og udefra set var Kjellerup IF et langt bedre hold end de fik vist her i 1. halvleg.
 
I 2. halvleg var det et meget bedre Kjellerup hold vi fik set, de overtog spillet og fik gennemført flere og flere gode angreb, men vores forsvar stod godt imod, ligesom målmanden Sofie Lindberg viste strålende reaktionsevner og havde flere gode redninger. Vore spillere indså at det var nødvendigt for at modstå preset at der skulle ydes en stor fightermæssig indsats, og det må siges at der blev arbejdet hårdt for sagen, og da Laura Eske Rasmussen blev fældet  i straffesparkfeltet med straffespark til følge, havde vi muligheden for at lukke kampen. Desværre viste Kjellerup målmanden klassen da hun parerede Laura Eske Rasmussens hårde spark.
 
Kjellerup IF spillerne fik herefter troen på points tilbage, og det ene angreb efter det andet bølgede frem mod Vorup FB målet - men igen var vores forsvar meget opmærksomme, der blev tacklet, fightet, løbet og frem for alt kæmpede spillerne for hinanden. Når det endelig lykkedes for Kjellerup at komme til skud var Sofie Lindberg i målet sikker.
 
I kampens 79. minut dømte dommeren frispark til Kjellerup IF lidt uden for straffesparkfeltet, og her kanonerede Kjellerup spilleren bolden helt op i det ene målhjørne uden mulighed for Sofie Lindberg - og så stod det pludselig 2-1. Resten af halvlegen fortsatte Vorup spillerne med at fighte om hver bold, og det lykkedes at hente 3 overraskende point hjem.
 
Det er helt sikkert at dette Kjellerup hold vil få mange point, så vi er meget glade for dagens resultat.
 
På en sådan dag er det meget vanskeligt at fremhæve enkelte spillere, da det var en ægte holdindsats der blev præsteret af alle, og det var en fighterindsats der giver respekt, men nævnes skal det at anfører Julie Bundgård vel nærmest ikke satte en fod forkert, ligesom Stephanie Mathiesen havde fuldstændigt styr på hendes farlige modstander. Bemærkes skal det også at de unge spillere Karoline Petersen, Laura Eske Rasmussen og Nicoline Mortensen stod for presset og holdt hovedet koldt også i meget pressede situationer. Endnu mere glædeligt var det at se Christina Lund Graversen der især i 2. halvleg viste godt spil, men især lavede en kæmpemæssig fighterindsats. På midtbanen var Rikke Korsgård og Maria Fruerlund glimrende spillende, men som sagt var der ikke svage punkter i dagens kamp.
 
Der var stor opbakning til pigerne fra tilskuerpladserne - tak fordi I mødte så talstærkt op!  
 
Næste kamp er allerede på onsdag mod Romalt IF på udebane. Her venter der os en stor opgave da Romalt IF viste kanonform ved at slå nedrykkerne fra AaB på udebane med 2-0.  
 
 
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap