Vorup FB - Romalt IF 0-1 (0-1)

Der var mange tilskuere til dagens lokalopgør i U18 Piger Vest hvor Romalt IF var på besøg. Romalt IF lagde ud med et meget tungt pres uden dog at producere de store chancer, men Romalt IF havde klart spillemæssigt overtag. Efter 17 minutters spil havde Vorup FB et godt gennemført angreb og Stine Gry Nielsen endte med at sparke bolden i mål, men dommeren dømte off-side, og så minuttet efter scorede Romalt IF til 1-0, hvilket ikke kunne siges at være ufortjent. Vorup FB kom lidt bedre med i kampen og havde i det 30. minut en kæmpechance hvor Laura Eske Rasmussen kom godt igennem på højre kant og spillede Christina Utzen hvis skud på glimrende vis blev pareret af Romalt IF's målmand. Næste store chance tilfaldt Romalt IF der i det 36. minut blev tilkendt et meget tyndt straffespark mod Nicoline Mortensen, men Romalt IF spilleren sparkede bolden forbi mål.

2. halvleg startede med en meget stor chance til Stine Gry Nielsen der var spillet helt fri, men blev presset til at sende bolden forbi mål, og 5 minutter efter havde Romalt IF en kæmpechance som Emma Broch lige netop fik hånden på og afværgede, og igen i den 13 minut fik Romalt en måske endnu bedre chance, men igen fik Emma Broch klaret med en meget flot redning.
I anden halvleg fik Vorup bedre styr på spillet, og havde også nogle gode chancer, men set over hele kampen var det ganske fortjent at Romalt IF trak sig ud af kampen med en snæver sejr på 1-0, da de havde de klart største chancer i kampen.
 
Bedste spiler for Vorup FB var målmanden Emma Broch. 
 
 
 
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap