01-04-2017

 APRILSNAR

Meddelelse til alle brugerne af Bane 1 (Kunstgræs)

Henover foråret/sommeren vil I desværre kunne opleve en smule ´bygge rod´ inde på stadion. Det skyldes at Randers Kommune påbegynder etablering af en ny kunstgræsbane ved Kristrup Stadion.

Der skal i øjeblikket spares en større sum penge i kommunal-budgettet, så der skal spares hvor spares kan. Randers Kommune har dog forpligtet sig til at anlægge en kunstgræsbane til brug for Kristrup Boldklub, hvorfor denne ikke kan spares væk. Man har derfor valgt at flytte en del af ´græsset´ fra Ulvehøj Stadion, over til Kristrup. Dette drejer sig helt præcist om alt det kunstgræs der ligger mere end 12 cm ud fra yderlinjerne på bane 1.

For at imødekomme medlemmerne af Vorup FB, har Randers Kommune dog indvilget i at lægge grus på de områder hvor der fjernes kunstgræs, så der stadig er de samme kvadratmeter vinterbane, som der hidtil har været.


Således kommer bane 1 til at se ud i fremtiden.
 
 

Arbejdet regnes påbegyndt i starten af uge 15 og vil strække sig hen over sommeren, så Kristrups nye bane kan nå at blive anlagt inden vinter.
Vorup FB er blevet lovet at der ved træning og senest 30min før kampstart, ikke vil være tunge maskiner inden for 2 meter af bane 1. Skulle nogle hold opleve det anderledes, må de meget gerne tage fat i formanden for hovedbestyrelsen.

På vegne af Vorup Frederiksberg Boldklub
Finn Christiansen, Formand og Thomas Raaby Pedersen, Daglig Leder

VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap