Hovedbestyrelsen
 
 
 
 
 
 
Formand Hovedforeningen
 
Finn Christiansen
Telefon:
8643 8930 
 
Finn startede som træner i Vorup FB i 1982 og har været leder lige siden.
I 1998 blev han valgt som formand for hovedbestyrelsen og er dermed den længst siddende formand i Vorup FB´s lange historie. I 1998 blev Finn også kåret som årets leder i Vorup FB.
Han har bestridt utallige poster i VFB både som træner og som leder. 
Finn har modtaget mange hædersbevisninger for sit store og nidkære arbejde for Vorup FB, bl.a. kan nævnes JBU`s 15 års nål og DBU`s 25 års nål.
I det civile liv er Finn Produktionschef på de Jydske eddike bryggerier, og også her har han vist sig meget loyal.
I 2014 blev han hædret hos Dronningen for 50 års tjeneste hos Jydske eddike bryggerier!                                          
 


Formand
Oldboys
 
Gert Christensen
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Formand håndbold
 
Inge Rønne
 
 Vorup FB´s håndboldafdeling har en god og yderst solid støtte i Inge Rønne.Inge har virket i klubben som træner og leder i 43 år. Til billedet af den stadig energiske Inge hører, at hun har passeret 50 års jubilæet som aktiv i håndboldsporten. Inge har spillet i 2. division for Vorup FB og det er først for nylig at hun er stoppet som aktiv spiller. I 1981 blev hun holdleder for Vorup FB damer i 2 division, og fra 1997 og frem til 2004 virkede Inge, som holdleder i Randers HK, som jo spiller på Vorup FB´s licens. I 2003 hædredes Inge Rønne som årets idrætsleder og blev æresmedlem af Vorup FB i 2005. I 2016 er Inge Rønne blevet valgt til formand, for den håndboldafdeling, der har nydt hendes utrættelige arbejdsindsats de mange år.

Inge Rønne må vi desværre dele med Bredstrupsgades børnehave, hvor hun huserer til dagligt.

 
 
 
Formand Damefodbold
 
Stig Vestergaard
 
Stig Vestergaard startede i Vorup FB samtidig med, at hans datter begyndte at spille fodbold i klubben I 2003. Til at starte med var det som træner for de mindste piger, men efterfølgende begyndte han også at være med til at træne de lidt større, idet han har været assisterende holdleder for 1. senior holdet igennem flere år.
 
Det er efterhånden blevet til en hel del år i foreningen, med mange forskellige opgaver. Opbygning af hjemmeside for damefodbold, hjælpende hånd ved forskellige arrangementer, videomand for trænerne mv. og mange andre forskellige opgaver, både stort og småt. Da damefodboldafdelingen så fik brug for en ny formand i foråret 2018, var han også her klar til at tage stafetten.
 
Arbejdslivet foregår hos Pindstrup Mosebrug A/S, hvor han arbejder med økonomi. 
 
Formand Herrefodbold
 
Thomas Ankersen 
 
Thomas Ankersen har i flere år været aktiv i VFB fodbold - først som spiller, da han startede fodboldkarrieren på Ulvehøj i en alder af 6 år. Han spillede i klubben indtil han i skiftede til Randers Freja som juniorspiller. Han vendte dog senere retur til VFB - først som forældre på sidelinien og sidenhen som holdleder for et af klubbens ungdomshold.

Thomas Ankersen har været formand for VFB-Herrefodbold siden 10/3-2020.

Rent arbejdsmæssigt er Thomas Ankersen selvstændig erhvervsdrivende som ejendomsmægler i Randers, og han har siden 1/1-2003 været indehaver af Nybolig Bjørn & Ankersen - Randers.

 

 
 
 

Kasserer i hovedforeningen.
 
Svend-Aage Mortensen
Telefon:
8643 8862
 
Svend-Aage startede tidligt sin leder karriere i Vorup FB, det var posten som kasserer i Old Boys der lokkede, allerede i 1966!
I 70´erne og 80´erne var det posterne som kasserer i Hovedforeningen og sekretær der blev tilgodeset med Svend-Aages store arbejdsindsats.
I 1989 startede Svend-Aage et nyt kapitel - hans store engagement i Håndbold afdelingen. Først som sekretær og siden 2003 som formand.
Svend-Aages store indsats for Vorup FB, blev behørigt hædret ved en udnævnelse som æresmedlem i 2009.

 

 
Sekretær i hovedforeningen
 
John Balle
 
 
John Balle startede sit leder arbejde i Vorup FB´s fodboldvenner i 1980.
Fra 1984 og 5 sæsoner frem nød herre senior afdelingen godt af Johns omhyggelige arbejde i forskellige poster. Herefter tog John en kort pause men vendte tilbage for fuld kraft i 1995.
De næste 15 år var John en fast del af herreseniors bestyrelse heraf formandsposten de sidste 4 år.
John blev hædret med DBU´s 15 års nål i 2010.
I 2011 blev John forespurgt om han ville besætte posten som sekretær i hovedforeningen, hvilket John takkede ja til. Denne post bestræd John indtil herreafdelingen igen kaldte og John meldte sig som holdleder for førsteholdet og har sørget for at alt kørte som det skulle de følgende sæsoner.
Fra november 2014 er John Balle igen at finde som sekretær i hovedforeningen.

VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap