Vorup FB Håndbold - en klub med plads til alle.

 
 
 Corona - se vores information om, hvordan vi gør ved turneringkampe og ved træning - under menu´en Corona.
  
 
 #VorupFBHåndbold#Vilje#Værdier#Venskaber
 
 
Information fra Hovedbestyrelsen:
 
Velkommen til træning i Vorup FB. 
 
Ved spørgsmål tager du fat i din træner.
 
Vi står overfor den største holdindsats i mands minde, som hander om, at vi alle følger retningslinjerne og sammen passer på hinanden. Vorup FB har hverken beføjelsen - eller lysten - til at lege politi og kontrollere, at alle overholder retningslinjerne, men netop derfor er det vigtigt, at alle medlemmer og trænere holder selvjustits og hjælper hinanden til at overholde reglerne. Vorup FB vil ikke være med til at sprede smitten.
 
Vorup FB sætter en ære i at overholde alle krav og forventer naturligvis at vores medlemmer gør det samme. Disse nye regler gør det ikke muligt at træne som tidligere, men vi kan mødes og have det sjovt sammen.
 
Vi har glædet os rigtig meget til at spille bold på Ulvehøj igen og nu er tiden endelig kommet.
 
Med sportslig hilsen
 
Vorup FB 
 
 
 
En klub med håndboldoplevelser.

Har du lyst til at spille håndbold i en klub, hvor der er plads til alle -  så er Vorup FB et godt bud på en klub, du skal prøve.

Med udgangspunkt i en høj klubånd og dygtige trænere, vil vi, - gennem leg, gode oplevelser, udfordringer og et attraktivt træningsmiljø, udvikle unge spillere, så der skabes grobund for både en elite- og breddekultur.

Vorup FB skal være et godt sted at komme. Et sted, hvor medlemmerne er glade for at komme og hvor forældre er trygge ved at sende deres børn hen. Dette understøttes af en masse forskellige sociale tiltag, hvor det netop er de sociale aspekter, der er i højsædet.

Vi vil være en foregangsklub, hvad angår sund livsstil. Vi vil gerne påvirke vore medlemmer, når de møder op og dyrker deres idræt. Vi vil vise vores medlemmer, hvad sund livsstil er og motivere dem til at leve op til dette gennem masser af motion.

Vi vil udvikle alle vores spillere på netop deres niveau. Alle har forskellige ambitioner og træningen tilpasses herefter. Det primære er, at alle fastholdes i sporten og den enkelte ikke føler, man falder igennem, uanset hvilket niveau man spiller på.

Ligeledes vil vi udvikle os selv, så vi hele tiden er på forkant med højaktuelle tilbud, som egner sig for vores medlemmer, trænere og ledere.

 #VorupFBHåndbold#Vilje#Værdier#Venskaber
 
 
Mød også Vorup FB på Facebook
 
 
 
 Vorup FB - Håndbold
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
og på Instagram
 
 
 vorupfbhaandbold
 
  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tjek vores træningstider og mød op i hallen.
 
 
Kommende kampe i Ulvehøjhallen kan ses her: DHF Håndboldinfo
 
N Y H E D E R
Parkerings ændring
Generalforsamling
Mindeord
U19 landskamp aflyst
Corona virus
[Vis flere....]
VORUP FB

Vorup Frederiksberg Boldklub
Møllevangsvej 9
8940 Randers SV
Tlf. 86445287
E-MailAFDELINGER
SAMARBEJDSPARTNERE
HOVEDSPONSORER

    

    edit | powered by &Rcms | sitemap